Scris de  Administrator 07 Martie 2017 Published in Stiri

In anul 2017, valoarea tichetelor din Programul Rabla va atinge 8000 de lei

Rate this item
(6 voturi)
Tichetul Rabla 2017 Tichetul Rabla 2017

De curand, ministrul Mediului, Daniel Constantin a facut declaratii publice imbucuratoare cu privire la evolutia Programului Rabla. Acesta a declarat ca valoarea tichetelor va creste fata de anul anterior, in acest an atingand valoarea de 8000 de lei, suma de care se poate dispune conform acestor declaratii, probabil, la sfarsitul lunii aprilie din acest an.

De asemenea, au fost facute declaratii si in sensul preocuparii pentru sprijinirea unei dezvoltari durabile si echilibrate in domeniul protectiei mediului, Ministerul Mediului avand initiativa de a finanta crearea de statii de incarcare pentru masinile electrice.

”Rabla Plus va avea o suma mult mai mare decat anul trecut la dispozitie pentru 1.500 de autoturisme electrice. Aici vreau sa va spun ca foarte multi au ridicat problema: domnule, cumparam masini electrice, dar nu avem statii de incarcare. Ne preocupam ca la pachet sa vina si statii de incarcare care sa fie la dispozitia fie a operatorilor existenti, fie a celor care vor sa-si dezvolte astfel de statii de incarcare. Vrem sa cream un sistem, cel putin in jurul marilor orase, in care masinile electrice sa fie din ce in ce mai folosite”.

Si primariile vor fi sprijinite de catre Ministerul Mediului, existand in acest moment preocupare pentru a aloca fonduri primariilor care doresc achizitionarea autobuzelor electrice.


SURSA: europafm.ro
FOTO: dcnews.ro

Avocat Bucuresti
Last modified on Marţi, 07 Martie 2017 15:32
Login to post comments

Asculta Radio FolkArt

Ora Romaniei

Vizitatori online

0 users and 19 guests online

Crestinism Ortodox

  • Banner

Curs Valutar

Calendar Iconografic

Catedrala Mantuirii Neamului

banner-patriarhie-180x150

Starea Vremii