Evenimente
Evenimente

Evenimente (6)

Scris de Administrator 08 Ianuarie 2012 Published in Evenimente

CONCERT LARA FABIAN IN ROMANIA

Data: 17-03-2012 Ora: 19:00 
Locatia: Sala Palatului, Bucureşti

Veşti bune pentru admiratorii Larei Fabian! Artista vine în premieră la Bucureşti pe 17 martie 2012, la Sala Palatului! În peste 25 de ani de carieră, după ce a încântat milioane de oameni de pe toate continentele, a venit şi rândul României să se lase fermecată de vocea unică a artistei.

Lara Fabian sau Lara Crokaert (acesta fiind numele său real) s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Etterbeek (Bruxelles - Belgia). Primii cinci ani din viaţă a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se reîntoarcă în ţara natală. Conturarea carierei sale ce se va dovedi glorioasă a început în 1978, când de Moş Nicolae a primit în dar de la părinţii săi un pian.

Odată ce visul său de a avea un pian s-a împlinit, Lara a început să compună primele sale melodii şi să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986 câştigă concursul \"Le Tremplin de Bruxelles\", concurs ce duce la împlinirea unui vis al tinerei artiste: înregistrarea primului său single numit „L’Aziza”.

Recunoaşterea internaţională a artistei vine doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia „Croire”, unde se clasează pe locul 4. Primul său disc este lansat în 1991 şi este foarte apreciat, aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. 

Scris de Administrator 08 Ianuarie 2012 Published in Evenimente

CONCERT NAZARETH LA BUCURESTI

Data: 27-01-2012 Ora: 19:00 
Locatia: Hard Rock Cafe, Bucureşti

Nazareth, una dintre legendele rock ale anilor '70, revine în România pentru un concert ce va avea loc în 27 ianuarie 2012, la Bucureşti. În deschidere va cânta formaţia Trooper. Evenimentul este organizat de Hard Rock Cafe în parteneriat cu Cavalleria Events şi OST Cultural Events.

Concertul marchează aniversarea a patru ani de Hard Rock Cafe la Bucureşti.

Concertul face parte din turneul internaţional de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat în primăvara lui 2011, la 40 de ani de la apariţia primului lor material discografic (Nazareth, 1971).

Scris de Administrator 08 Ianuarie 2012 Published in Evenimente

SAINT PETERSBURG STATE BALLET ON ICE - SPARGATORUL DE NUCI

Data: 19-01-2012 Ora: 20:00 
Locatia: Bucureşti - Sala Palatului

Cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume, Saint Petersburg State Ballet on Ice, revine la Bucureşti şi în 2012, cu spectacolul "Spărgătorul De Nuci", de Piotr Ilici Ceaikovsky! Acesta este programat pentru data de 19 ianuarie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti.

Saint Petersburg State Ballet on Ice, considerată una dintre bijuteriile Rusiei, nu vine la Bucureşti pentru prima oară; celebra trupă de balet a mai vizitat ţara noastră şi de fiecare dată acest show a încântat şi uimit audienţa! Superbele poveşti puse în scenă îmbină într-o manieră unică aranjamentul simfonic al muzicii cu coloritul costumelor şi măiestria balerinilor!

Scris de Administrator 12 August 2011 Published in Evenimente

Ziua Marinei Romane sarbatorita la mal de mare, de Sfanta Marie

Muzica Militară a Forţelor Navale susţine în fiecare seară reprezentaţii în oraşele şi staţiunile de pe litoral, iar pe 15 august vor avea loc demonstraţii militare pe faleza Cazinoului din Constanţa.

De Ziua Marinei unde sunt aşteptaţi, ca în fiecare an, peste 10 mii de persoane.

Pregătirile pentru acest eveniment, au intrat în linie dreaptă.

Programul pentru acest sfârşit de săptămână a fost finalizat, iar luni, organizatorii promit spectatorilor că nu vor regreta nicio clipă că au ales să vină pe faleza Cazinoului din Constanţa şi în portul turistic Tomis.

Seria manifestărilor organizate de Ziua Marinei a început la începutul săptămânii.

În fiecare seară, Muzica Militară a Forţelor Navale susţine o serie de reprezentaţii în oraşele şi staţiunile de pe litoral, Muzeul Marinei Române îşi întâmpină vizitatorii, în preambulul celei mai mari sărbători a spiritualităţii marinăreşti, cu o expoziţie specială, de arme albe şi de foc, "Armata română în perspectiva evoluţiei armamentului”, organizată în premieră, la Constanţa.

Scris de Administrator 02 Iulie 2011 Published in Evenimente

Au fost inagurate in Bucuresti doua noi statii de metrou

Lucrările de construcţie a staţiilor de metrou Jiului şi Parc Bazilescu, de pe magistrala 4 de metrou din capitală, şi a tronsonului aferent au început în 1985.
La Bucureşti au fost inaugurate vineri 01.07.2011 staţiile de metrou Jiului şi Parc Bazilescu, de pe magistrala 4, după investiţii de 72,5 milioane de euro.
La eveniment au participat premierul Emil Boc şi ministrul transporturilor, Anca Boagiu.
Potrivit Mediafax, probele tehnologice la cele două staţii au început la jumătatea lunii iunie.
Până în prezent, pe această magistrală de metrou existau doar patru staţii: Gara de Nord 2, Basarab 2, Griviţa şi 1 Mai. Staţiile Jiului şi Parc Bazilescu au o lungime de 2,62 km cale dublă de metrou.
Lucrările la ultimele două staţii de pe această magistrală au început în anii '85 - '86, fiind ulterior abandonate până în urmă cu doi ani când lucrările au fost reluate de un consorţiu românesc format din companiile Somet - TIAB şi Metroul SA.
Istoricul metroului
Pe 15 februarie 1972 se hotărăşte instituirea unei comisii care să elaboreze propuneri concrete privind realizarea metroului iar în noiembrie 1974 se hotărăşte declanşarea lucrărilor premergătoare: studii, analize, proiecte.

Primele lucrări la liniile de metrou au început pe 20 septembrie 1975.
După patru ani de la începerea lucrărilor, Bucureştiul intra în categoria oraşelor cu metrou, aproximativ 60 în lume.

Ritmul de construcţie în această primă etapă a fost de 2 km pe an.

În scurt timp ritmul de construcţie avea să se dubleze, păstrându-se acelaşi până la încheierea lucrărilor şi la ultima magistrală. În continuare metroul s-a realizat într-un ritm de 4 km pe an, mult mai bun decât media înregistrată pe glob.

Scris de Administrator 25 Aprilie 2011 Published in Evenimente

INNA, primul concert in Romania

După ce a cucerit piaţa muzicală internaţională, INNA se întoarce în ţară şi continuă seria de evenimente Vodafone Best Music. Concertul va avea loc la data de 17 mai, 2011 la Arenele Romane din Capitală.

Spectacolul va fi organizat de revista FHM, iar în deschidere vor vor mai concerta Play & Win, Akcent, Alex Velea, iar trupa Sensor va fi Special Guest.

"Suntem încântaţi să fim parteneri al primului concert INNA în România, unul dintre cel mai apreciaţi artişti români ai momentului la nivel internaţional, cu albume care s-au vândut deja în sute de mii de exemplare. Este un eveniment muzical mult aşteptat de publicul român. Ne bucurăm, ca prin intermediul Vodafone Best Music, platforma prin care susţinem marile evenimente muzicale încă din 2006, Vodafone le poate oferi românilor o experienţa deosebită: primul concert cu Inna la ea acasă", a declarat Marko Kind, Chief Marketing Officer, Vodafone România, partener al primului concert live susţinut de cântăreaţă în ţară.

"Prin lansarea platformei FHM Music, încercăm să extindem puterea brandului celei mai bine vândute reviste pentru bărbaţi într-o zonă în care cititorii noştri se vor regăsi cu bucurie şi entuziasm. Suntem fericiti că primul concert din seria FHM Music o are cap de afiş pe INNA, cel mai popular artist roman al momentului, şi sperăm că viitoarele concerte să aducă live fanilor FHM şi alte nume sonore, din peisajul muzical", a declarat Edi Tone, redactor şef FHM.

Pret bilete :
80 Ron Acces General bilete in avans
95 Ron Acces General bilete in seara evenimentului la locatie

Sursa: evz.ro si evenimente-bucuresti.ro

Asculta Radio FolkArt

Ora Romaniei

Categorii Radio Folk Art

Calendar

« Septembrie 2020 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Vizitatori online

0 users and 19 guests online

Crestinism Ortodox

  • Banner

Curs Valutar

Calendar Iconografic

Catedrala Mantuirii Neamului

banner-patriarhie-180x150

Starea Vremii